Veličina teksta: Font

+ -

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Europska unija Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program - Konkurentnost i kohezija
Gospić razvoj infrastrukture

Distribucija letaka radi prikupljanja suglasnosti za izvedbu priključaka svjetlovodne mreže

02. 05. 2022.

U sklopu aktivnosti na projektiranju svjetlovodne mreže u Gradu Gospiću, Gradu Otočcu i Općini Plitvička Jezera, 02.05.2022. započela je distribucija letaka radi dostave suglasnosti korisnika za izvedbu priključaka svjetlovodne mreže do objekata. Distribucija letaka trajat će idućih 15 dana. Sve informacije o izvedbi priključaka svjetlovodne mreže nalaze se u letku koji će biti dostavljen na adrese korisnika u Gradu Gospiću, Gradu Otočcu i Općini Plitvička Jezera. Elektronička verzija letka priložena je u nastavku. Molimo korisnike da svoje suglasnosti dostave najkasnije do 31.05.2022. Suglasnosti se dostavljaju putem e-maila ili običnom poštom na adresu Grada Gospića, prema uputama u letku.

 

 

Europska unija Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program - Konkurentnost i kohezija

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Za više informacija o EU fondovima: razvoj.gov.hr | www.strukturnifondovi.hr | www.safu.hr Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Grada Gospića. Grad Gospić, Budačka 55, 53000 Gospić