Veličina teksta: Font

+ -

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Europska unija Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program - Konkurentnost i kohezija
Gospić razvoj infrastrukture

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava

31. 07. 2020.

Gradonačelnik Karlo Starčević potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Projekt razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa za područje Grada Gospića, Grada Otočca i Općine Plitvička Jezera. Ugovor je sklopljen s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU), kao upravljačkim tijelom i posredničkim tijelom razine 1, te Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) kao posredničkim tijelom razine 2. Na potpisivanju ugovora u prostorima MRRFEU-a bila je prisutna ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak i ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric, te predstavnici ostalih projekata koji su sklopili ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za razvoj širokopojasne infrastrukture.

Europska unija Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program - Konkurentnost i kohezija

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Za više informacija o EU fondovima: razvoj.gov.hr | www.strukturnifondovi.hr | www.safu.hr Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Grada Gospića. Grad Gospić, Budačka 55, 53000 Gospić